Hoaleir 2016

paralax02

Velkommen til Hoaleir 2016!

Hoaleir er en aktivitetsleir for barn og unge fra 6-12 år som arrangeres den første uka i sommerferien. Årets Hoaleir starter tirsdag 21.juni, og avsluttes fredag 24. juni.

Vi holder til i Kleppen idrettspark, men vi vil også benytte nærområdet til turer og utflukter. Under disse dagene skal vi få barna til å elske aktivitet mer enn hva de gjør fra før av, og de skal få oppleve noen dager som er litt annerledes. Aktiviteter som pleier å finne sted er; leik, rebus, utflukter, vannkrig, kanotur, hoa danser, fotball o.l.

Når barna kommer til leiren vår skal de føle seg trygge, velkommen, inkludert og hørt. Barna skal igjennom disse dagene bli godt kjent med oss lederne og andre barn.

Vi har jobbet med denne uka siden september og har lagt ned mye arbeid for at dagene skal bli uforglemmelig og perfekt, så vi er helt sikker på at dette blir «verdens morsomste uke» i år også!

 

Vi gleder oss veldig til dager fylt med idrettsglade barn, og håper også dere gjør det!

 

Oppmøte første dag for registrering er mellom 08-00-13.00 for alle aldersgrupper, og vil foregå i gresshallen. Det vil bli hengt opp plakater med oversikt over hvilken inngang dere skal benytte. Vel møtt!